Adri van Haaren

Hoofd P&O

adri.vanhaaren AT eenbes DOT nl

Vanaf 1 maart 2015 ben ik werkzaam in de functie van Hoofd P&O bij Eenbes Basisonderwijs. Mijn arbeidsverleden ligt in de onderwijsadministratie/advisering bij OSGMetrium en zijn rechtsvoorgangers, steeds in HR-gerelateerde functies. Vele jaren heb ik daar de functie van Hoofd Personele Zaken met laatstelijk daarnaast relatiebeheer vervuld.

 

Binnen Eenbes Basisonderwijs staat het kind centraal. Kinderen moeten zich kunnen ontwikkelen op en tot het niveau dat bij het kind past. Op deze manier kan het kind veilig en gelukkig haar/zijn toekomst tegemoet treden en later stevig en zelfstandig haar/zijn weg vinden in de maatschappij. Vanuit de filosofie die Eenbes Basisonderwijs voorstaat “Samen vernieuwend leren” kunnen we dit doel gezamenlijk bereiken.

 

De ontwikkelingen, zowel binnen Eenbes Basisonderwijs als in het totale (primair) onderwijs en nieuwe wet- en regelgeving leiden in de (nabije) toekomst tot noodzakelijke veranderingen en aanpassingen in bestaande processen en afspraken.

Graag wil ik mijn bijdrage leveren in het behalen en waarmaken van de visie/doelstellingen van onze organisatie en genoemde veranderingen en aanpassingen. Samen met alle medewerkers van de scholen, de schoolleiders, de medezeggenschapsteams en de collega’s op het stafbureau ga ik de uitdagingen die op ons afkomen aan met het volste vertrouwen in de toekomst.

 

Nog even iets over mezelf.

Mensen in mijn omgeving noemen mij een “mensenmens”. Ik ben steeds op zoek naar verbinding, maar wel vanuit heldere afspraken met elkaar en een eigen verantwoordelijkheid. Samen bouwen staat bij mij hoog in het vaandel.

Ik ben getrouwd met Marina en samen hebben wij een dochter Merel. Wij wonen in, zoals ik zelf altijd zeg, het mooiste dorp van Brabant: Haaren :-)

Naast mijn werk ben ik o.a. actief in diverse bestuursfuncties in het plaatselijke verenigingsleven.

Naar overzicht