José Knippenbergh

Medewerkster P&O

jose.knippenbergh AT eenbes DOT nl

Sinds februari 2013 ben ik werkzaam als medewerker P&O op het bestuursbureau van Eenbes Basisonderwijs. Ik ben alweer ruim 14 jaar werkzaam binnen het HR-vakgebied, maar dit is mijn eerste HR-functie binnen het onderwijs. Maar dit bevalt inmiddels prima!

 

Wat mij vooral aanspreekt in mijn werk is de dynamiek van de functie. Geen enkele dag is hetzelfde. Verder geeft het mij een goed gevoel de medewerkers van Eenbes Basisonderwijs zo goed mogelijk te helpen en van dienst te zijn. Daar krijg ik energie van.

 

Mijn functie als medewerker P&O is erg divers. Ik fungeer als eerste aanspreekpunt voor de medewerkers en directeuren en werk nauw samen met onze salarisadministratie die we uitbesteed hebben aan Driessen HRM. Daarnaast verzorg ik de gehele personeelsadministratie binnen Eenbes Basisonderwijs, doe ik de payrolladministratie richting Driessen HRM en verzorg ik de gehele administratie betreffende zwangerschap en ouderschapsverlof. Een veelzijdige en drukke functie dus die ik elke dag weer met plezier vervul.

Naar overzicht