Wim Klaassen

College van Bestuur

wim.klaassen AT eenbes DOT nl

Passie en lef. Friskijken en dwarsdenken. Vernieuwen en het goede bewaren. Dat is waar het voor mij om gaat in ons onderwijs. Persoonlijk wil ik daar graag aan bijdragen. Door de goede kaders te stellen en door veel ruimte te laten aan onze scholen, hun teams en directies. En door waardering voor het werk van onze leerkrachten. Alles gericht op het kind en zijn ontwikkeling, op maat gesneden. 

Hoe we dat samen gaan invullen zie ik als reizen: niet de bestemming, maar de reis er naar toe is interessant. De route bepalen we samen, de weersomstandigheden onderweg bepalen onze keuzes en snelheid. Over deze reis kun je me altijd bevragen, net als tips over mijn favoriete reisdoel: Italië, een prachtig land vol gepassioneerde mensen, net als wij !                        

 

Sinds 25 augustus 2014 ben ik in dienst van Eenbes Basisonderwijs als College van Bestuur. In deze rol probeer ik te inspireren, energie te geven, te coachen en in mijn formele rol als bevoegd gezag, verstandige besluiten te nemen.

Thuis geniet ik van mijn gezin, met drie prachtige kids Marloes, Jeroen en Niels en mijn lieve vrouw Monique, die, behalve mijn steun en toeverlaat is, mij ook geregeld een kritische spiegel voorhoudt. Samen wonen wij in Berghem bij Oss. Ik geniet van lekker eten en een goed glas wijn, de bourgondische levensstijl hebben wij voluit geadopteerd. Soms ben ik ongeduldig en ik kan slecht tegen mensen die hun moreel kompas kwijt zijn. Verder valt het wel mee.

Naar overzicht